Elemente prefabricate

Star Trading Impex produce gama completa elemente prefabricate destinate constructiilor civile: elemente de fundatie , stalpi, grinzi principale, pane de acoperis, elemente de planseu cu nervuri, pereti prefabricati, elemente de preluare a apelor, scari prefabricate etc.

Gulere

Gulerele prefabricate reprezinta peretii paharului de fundatie, care impreuna cu cuzinetul alcatuiesc fundatiile izolate ale unei structuri. Acestea au diferite dimensiuni in fuctie de dimensiunea stalpilor prefabricati si de calculul structural al fundatiilor

Stalpi prefabricati

Stalpii prefabricati reprezinta suportul de sustinere al acoperisului si al etajelor intermediare ale unei cladiri prefabricate. Acestia au rolul de a sustine partile superioare ale constructiei si de a transmite toate eforturile la fundati. Sunt dimensionati in functie de incarcarile si eforturile de calcul specifice fiecarei structuri de constructie

Grinzi acoperis

Grinzile reprezinta structura de rezistenta a acoperisului unei structuri prefabricate. Grinzile executate de Start Trading sunt de sectiune I sau T. Acestea pot avea sectiune longitudinala continuua sau variabila (dubla panta). Lungimea grinzilor este deasemnea variabila incepand de la 10 m si ajungand la 36 m.

Pane de acoperis

Panele reprezinta elementele secundare ale acoperisului. Ele sunt asezate perpendicular pe grinzile de acoperis impreuna cu care formeaza suportul invelitorii si intregesc astfel structura de rezistenta a acoperisului unei cladiri prefabricate. Sectiunea acestoraeste variabila atat in plan longitudinal cat si in plan transversal.

Elemente TT

Elementele TT reprezinta elemente structurale utilizate pentru realizarea planseelor prefabricate sau a acoperisurilor din beton. Putem executa elemente cu lungime si inaltime variabila, atat armate cat si pretensionate.

Grinzi de planseu

Grinzile de planseu reprezinta suportul pentru elementele de planseu TT , predale sau fasii cu goluri. Aceste elemente se pot executa cu sectiuni variabile de tip T-intors sau L.

Scari

Scarile au reprezentat unul dintre cele mai complexe si dificil de executat elemente de constructie. Solutia prefabricata este una modern, usor de realizat si care reduce la minimum timpul de executie.

Pereti prefabricati

Fie ca vorbim despre realizarea unui soclu de pardoseala, de un perete antifoc sau de un perete de inchidere, peretii prefabricati simpli sau triplustrat cu termosistemul inclus, peretii prefabricati reprezinta solutia optima pentru realizarea unei solutii de inchidere a unei structuri de constructie.